Ο Δήμος Πάτρας ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών δήμων της χώρας τοποθέτησε στο κέντρο της πόλης ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα.
Οι πρώτες ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα τοποθετήθηκαν στους χώρους των πρώην δημαρχείων αλλά υπάρχει προγραμματισμός να μπουν πολλές περισσότερες και σε άλλα σημεία της πόλης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε λίγες ημέρες ο δήμος θα έχει στην διάθεσή του ειδικά μηχανήματα που θα προσφέρουν ζωοτροφή όταν , σε ειδική θυρίδα, τοποθετήσει κάποιος πολίτης ανακυκλώσιμα υλικά. Τα μηχανήματα αυτά θα τοποθετηθούν αρχικά στο νότιο πάρκο της πόλης.
Ελπίζουμε οι ταΐστρες να χρησιμοποιηθούν σωστά, μιας και στο παρελθόν σε άλλους δήμους της χώρας, τα περισσότερα από αυτά έγιναν κάδοι για σκουπίδια και τασάκια.
Επιμέλεια άρθρου: Ζέτα Κυπριανού
Σχετικα αρθρα...

Νέο PodCast! Ποια εμβόλια πρέπει να κάνει το κουτάβι μας; Από ποιες ασθένειες μπορεί να κινδυνεύσει;
Το νέο PodCast του livingwithdogs.gr έχει τίτλο "Ποια εμβόλια πρέπει να κάνει το κουτάβι μας; Από...

Νέο PodCast! Πως θα προστατέψετε τον σκύλο σας από την ζέστη και την θερμοπληξία
Ο ήλιος και η ζέστη μπορεί να είναι σοβαροί εχθροί για τον σκύλο μας, κυρίως τους καλοκαιρινούς...

Συμπληρώματα διατροφής Canina - Γιατί με την υγεία των κατοικιδίων μας δεν κάνουμε πειράματα...
Όταν πρόκειται για την υγεία του σκύλου και της γάτας μας δεν μπορούμε να κάνουμε πειράματα. Την...